Alla inlägg under juli 2010

-

Av Madeleine - 10 juli 2010 12:12

Här sitter jag och sminkar mig, lite på halvfart. Jag har tråkigt och det finns inget annat att göra (jo, egentligen). Funderar på om jag ska åka in till stan eller inte, Timo kommer ju, och så känner jag för att shoppa lite.. Och så är det ju roligt att köra nya bilen med! Men ja, jag får höra mig för. 

Av Madeleine - 9 juli 2010 17:28

Idag har jag stått i världens tråkigaste maskin och lyft och krånglat. Inte kul! 


Nu sitter jag och smaskar godis, senare ska jag smälla i mig några hamburgare och sen blir det nog ett långt bad med lite film. Här vankas slappishelg.


Bara 7 veckor kvar

Av Madeleine - 8 juli 2010 19:14

Idag jobbade jag med cykelbyxor under arbetsbyxorna, för igår gick jag en långpromenad med hunden i haremsbyxor med grenen nere vid knäna. Skavsår från friktion mellan låren.. Kul. Men jag hade tur som såg cykelbyxorna där på tvättvindan innan vi åkte imorse, annars hade jag nog varit lite död nu.

Precis som igår stod städning på schemat, och jag måste säga att jag är grym. Det är renast där jag har städat. Jag kan vara en aning pedantisk..

Fick springa lite mellan städandet och en maskin där en söt grabb behövde lite hjälp med knapptryckande och grejer. Jag är snäll.


Har nyss kört lite bil, vår nya bil :) Härligt med en fungerande bil, jag firade med att dra på Bandit Rock på hög volym. Mamma tittade konstigt på mig och gnällde när det kom en konstig låt. Det var fint.


Nu budgettoast, senare chokladpudding och Englands motsvarighet till Fuskbyggarna.

-

Av Madeleine - 4 juli 2010 21:51

Idag har jag jäst i solen och kört bil, kort och gott. Fint. Den här helgen hade jag tänkt städa. Det får bli nästa helg. 

Fortsätter värmen såhär måste jag be nån köra ut mig till en sjö och slänga i mig..

Av Madeleine - 3 juli 2010 17:59

Vilken match. Grymma tyskar.


Nu ska jag köpa potatissallad.

Av Madeleine - 3 juli 2010 14:23

Idag är det vart hörrni! Jag har ingen ork att gå ut i solen, även om jag kanske borde. Bada är ju ett alternativ, men vem vill bada själv, och jag orkar inte åka långt. 

Det blir nog soffa och tv fram tills värmen har lagt sig lite, då ska jag städa mitt rum, det behövs som fan. Just nu ligger solen på där så rummet är som en bastu..

Ovido - Quiz & Flashcards