Alla inlägg under juni 2010

Av Madeleine - 24 juni 2010 09:53

Det känns ju bra att man ska behöva komma hem för att få fint väder..

I alla fall, jag har smort in mig med solkräm och sitter nu och gör ingenting. Senare bär det av till Söderköping för dyr och god glass! Frågan är bara vad man ska göra fram till dess?

Av Madeleine - 23 juni 2010 21:20

Jag har varit vaken i 6 timmar nu, fick världens chock när jag vaknade. Har ägnat mig åt att redigera bilder från resan och att studera min nästan obefintliga bränna. Trist att vädret inte var bättre alltså..


Här kommer mina favoriter:

 

Den minsta av "Davidarna", han spenderade det mesta av bussåkandet under sätet.

    

Eleonor, Calle och Agnes testar akustiken i amfieteatern i Pula.


 

"Mellan-David", världens äldsta femtonåring


   

Delar av amfieteatern, en av världens bäst bevarade.


  Blommor i Rijeka


 

Linus lyckades strike a pose:a när han flydde kameran


  "Finns i Medveja - Bad Boys


  Finaste Eleonor


  Finaste Emma


  Finaste David


  Lokal fiskare


   Antons sommarstuga

Av Madeleine - 23 juni 2010 00:47

Klockan är snart ett och för några timmar sen kom jag hem från Kroatien. Sitter just nu och redigerar bilder därifrån, men jag tror att jag måste avbryta för jag är så trött. Det tär på krafterna att sitta i en buss i 33 timmar med människor man tycker väldigt mycket om.. Det känns lite jobbigt att vara tillbaka i verkligheten nu, speciellt när jag inte har något bestämt att göra i höst. Det känns lite skrämmande.

Men jag har i alla fall fullt upp i sommar, jobb från och med måndag fram till vecka 34, utan nån ledighet som det ser ut nu. Lite jobbigt, men pengar är pengar och denna gången ska jag hålla hårt i dom tills jag vet vad jag vill.


Nu ska jag sova i min säng, gud så skönt att slippa Emmas stön och gnäll.


Av Madeleine - 12 juni 2010 01:48

När jag kommit hem från Kroatien ska jag ta mig an ett litet projekt innan jag börjar jobba. Jag ska sortera bland mina bilder. Det finns många bilder, jag var en flitig fotograf långt innan jag blev hängiven systemkamera-användare. Vi snackar ett bildförråd som börjar för 5-6 år sen, och långt ifrån alla är värda att spara. 

Så det ska jag göra,


vad ska du göra?

Av Madeleine - 10 juni 2010 18:59

Jag har tagit studenten, och jag vet inte vad jag ska känna. Men snartkomer det folk i alla fall, och då får jag äta!

Av Madeleine - 8 juni 2010 01:23

Hostan vill inte ge med sig, igår var det hemskt. Klassen åkte ut till Lenas stuga i Näkna och hade det trevligt med lite grill och mys. Jag skrämde slag på stackars Damon med min hosta, och jag blev kallad både storrökare och häxa. Natten till idag vaknade jag mitt i en hostattack som jag inte kunde ta mig ur och jag kunde inte andas, då blev det lite tårar, jag är så trött på skiten. Som tur var fick jag komma till doktor Åke idag, och jag har inte lunginflammation. Det hade varit lite surt med tanke på student och Kroatien och allt. Fick med mig en flaska Mollipect hem så nu hoppas jag att det ska gå över snabbt. 


Jag trotsade doktorns ordinationer om att ta det lugnt och åkte in till stan för att bowla och äta gott med klassen, riktigt trevligt och bra, förutom en mindre dispyt. 
Det visade sig att jag inte är lika bra på bowling irl som på Wii, där jag slår strikes varje gång... Heh, jag vann inte ens, så bra är jag.


Nu ska jag sova, imorgon händer viktiga saker. Banken, telefonspexmöte, utspark. 

Gny

Av Madeleine - 5 juni 2010 16:41

Det är synd om mig. I snart en vecka har jag kämpat med sjukdom. Det började som rethosta och gick över i torrhosta. När jag började knapra Noskapin minskade hostan, men kliet i halsen tilltog och näsan började rinna lite lätt. Idag har det nått sitt klimax, men hosta, halskli, igentäppt näsa och huvudvärk. Jag antar att jag ska vara tacksam över att det inte tillkommer något mer, typ uppkastning eller nått annat äckligt.


Edit: Jag kan dessutom inte sova längre än till 8 på mornarna. Pain.


Bra studentvecka, yay..

Ovido - Quiz & Flashcards