Alla inlägg den 26 juni 2009

Av Madeleine - 26 juni 2009 12:32

I förmiddags hade jag och lilla vovven lite quality-time med cykling, bad och allmänt mys i solen. Han blev nog väldigt glad över att jag låg ner på filten, på hans nivå, för han ville bli kliad hela tiden. Vilken attention whore!


Vi ska äta grillat till lunch, jag är glad! 

Av Madeleine - 26 juni 2009 12:22

Rakel och Lea har namnsdag, det är Madagaskars nationaldag.


Födda:

Hans Wahlgren.


Avlidna:

Nej.

Av Madeleine - 26 juni 2009 00:37

Lite lagom chockerande det här med Michael Jacksons bortgång. Inte för att jag är största fanet, men han var ju the King of Pop. Wtf.. Tragiskt.


Det gick åt helvete på jobbet idag. Inte för att jag var dålig utan för att det var för varmt för den jävla maskinen. Jag satt på en jävla stol säkert 70% av tiden. Jaja, jag älskar att tjäna pengar på att sitta och se söt (?) ut. Det är fint. Under denna tid har jag förövrigt lyckats klura ut vem Mathias (snygga människan, snygging-trollet) liknar. Tjorven!! Så jävla mycket! Jag har suttit hela veckan och funderar på vem det är han är så lik. Nu har jag ingen anledning att kolla på honom längre. Fan.


Imorgon är sista jobbdagen på en vecka, fett skönt! På lördag blir det förmodligen Smultronstället med FinspongsMaffian, we like!!

Ovido - Quiz & Flashcards