Alla inlägg den 10 januari 2010

Av Madeleine - 10 januari 2010 21:21

Har du nån gång haft den känslan man får när man ska ha körlektion klockan 8 på morgonen och du totalt fuckat up dyngsrytmen och inte vänt tillbaka den i tid?

Jag har den just nu, det känns inte så bra. Okej om det bara hade varit skola, lektioner kan man sega sig igenom, men köra bil - glöm det. Jag får fylla min arma kropp med koffein i tablettform och hoppas att jag vaknar till under cykelturen ner till centrum.


Hoppas den här terminen går fort, jag vill bara spy på allt som har med skola att göra. Å andra sidan vet jag förstås inte riktigt vad jag ska göra sen, mer än att jag ska sommarjobba hos far. Jag är så gott som garanterad jobb där igen, dom älskade mig förra sommaren, och nu kommer jag förmodligen tjäna ännu mer pengar. Det kan vara behövligt om man vill ut och resa eller utbilda sig till nått som inte är gratis.

Men först ska den här terminen klaras av förstås, måste ta tag i det. Skicka lite mail och sånt måste jag också göra, ta bort en kurs, förhandla mig till ett ig. Vardagsmat.


Nu ska jag fylla på sockerförrådet en sista gång och sätta mig i soffan med 2½ men och Entourage.

Ovido - Quiz & Flashcards