Alla inlägg under oktober 2009

Av Madeleine - 4 oktober 2009 14:53

Bulldeg alltså.. Det är gott det. Snart ska dom in i ugnen dock, men det blir ju gott det med!

Ska gå en sväng sen tror jag, det behövs. Måste göra svenska x2 och gemu också, grejt..


Nu ska här penslas och sockras!

-

Av Madeleine - 4 oktober 2009 02:18

Jag ska sova nu, snart. Tyler Durden. Crazy.

Jag ska söva mig själv med Flight of the Conchords. Gawd.

-

Av Madeleine - 3 oktober 2009 23:26

Kollar Fight Club. Rensar tankarna lite. Tänker lite till..

Av Madeleine - 3 oktober 2009 13:34

Det regnar ute. Jag var ute i regnet, fast innan det började regna ordentligt. När jag gick upp förut trodde jag att jag var ensam hemma, men tji fick jag. En hund dök upp, och en lillasyster. Sånt är spännande.

Idag ska jag slappa järnet och läsa Thèrése Raquin, jag har bara läst två kapitel så det måste göras. Om regnet lägger sig ska jag ta en promenad till B-hallen och se om dom har Bohemian Raspberry idag, annars blir det en New York Super Fudge Chunk, jag har ett litet chokladbegär att stilla. Jag borde städa också, jag gjorde aldrig det igår. Dåligt.

Av Madeleine - 2 oktober 2009 22:39

Jag vet inte vilka jag vill skada mest - Idoljuryn eller svenska folket. Hur fan kan man ta med Camilla? Jag avskyr den människan. Vad hände med Moa? Rasmus? Clara? JohnBauerBruden? Nej fyfan vilken skam, och till råga på allt ska hon vara från Norrköping också. Sadface.

Av Madeleine - 2 oktober 2009 08:32

Först blir jag väckt av alla möjliga, jättelångt innan klockan ringde. Sen sov jag vidare när den väl gjorde det.. Sämst humör på det. Det är ingen idé att stressa nu, jag orkar inte.

Jag ska göra saker för mig själv idag. Städa mitt rum så jag kan leva, belöna mig med en härlig promenad, baka något litet. Jag har inte lämnat sängen än, men att dömma av solkatterna från min spegel så ser det ut att vara soligt och fint. Jag ska fota.

Av Madeleine - 1 oktober 2009 19:03

Idag har jag gjort massor av vuxna saker. Jag har blivit medlem i Greenpeace och varit på banken. Betalat en räkning har jag också gjort. Jag känner mig duktig.

Vår repdag har varit väldigt produktiv också, även fast vi varken dansade eller sjöng! Men vi kom fram till en massa bra saker och kom framåt i alla fall. Åh, nu vill jag ha min loggbok så jag kan skriva ner allt på en gång!


Jag dog lite förut när jag var på B-hallen. Ryktet säger ju att dom har börjat sälja Ben&Jerry's där, vilket dom också har. Bara det att smaken jag ville ha inte fanns, Bohemian Raspberry. Jag tog en annan, mycket billigare, glass istället och när jag står i kön till kassan så ser jag hur en kvinna betalar för just en Bohemian Raspberry. Den sista. Ååååh!

Av Madeleine - 1 oktober 2009 07:51

Det är oktober. Det regnar i oktober. Idag är det repdag för Es3c med inriktning på Son-projektet. Det ska bli skoj!

Min mamma är snäll, hon skjutsar mig till bussen.

Ovido - Quiz & Flashcards