Alla inlägg den 20 april 2009

Av Madeleine - 20 april 2009 22:46

Jag är så jäkla glad! Igår kväll/natt var riktigt jobbig, det var inte långt ifrån bryt. Och ändå vet jag inte riktigt varför heller, det är det som är så mystiskt. Jag antar att min fina brud Ämmäh kan ha viss påverkan, men samtidigt så är det ju inte bara det, det kan inte vara det!

Men nog om det, jag fick viss tröst via msn och ipod och det är ju bra. Somnade dock efter tre nångång, vilket resulterade i en ganska så trött tös imorse, jag gick upp 6.30.. 

Skolan var väl inget att hurra för, har endast haft lektioner på DeGeer, vilket iof var ganska skönt. 2 st mattelektioner, jag var fett duktig! Efter onsdag ska jag ta tag i matten så att jag kan få mitt g, jag har ingen lust med s.k sommarskola.. Pöh!


Åter till det roliga då! Jag har fått hem mitt paket från hm, och allt satt så jävla bra! Jag tror aldrig att jag har varit med om det förut, speciellt inte från postorder. Snart kommer nästa paket också, innehållandes en skjorta och ett par haremsbyxor. 


Dagens frisyr: Mössa pga stressig morgon.

Dagens låt: Don't give up (you are loved).

Dagens färg: Rosa! Som mina nya mysbyxor.

Dagens vill-ha: Nya solglasögon.

Av Madeleine - 20 april 2009 00:34

Jag är jättedeprimerad just nu, det är lite jobbigt. Men Alexander är gullig på msn iaf. Skolan är äckligt påfrestande just nu och jag skulle bara vilja komma bort härifrån den här förbannade skiten.

Suck.

Av Madeleine - 20 april 2009 00:28

Amalia och Amelies namnsdag.


1907: De första majblommorna börjar säljas. Pengarna går till kampen mot tbc.

1999: Columbine-massakern i USA: De två tonåringarna Eric Harris och Dylan Klebold skjuter ihjäl 13 och sårar 23 skolkamrater och lärare på Columbine High School i Littleton, Colorado.


Födda:

Muhammed, Adolf Hitler, Björn Skifs, Carmen Electra, Blümchen, Erik Segerstedt. 


Avlidna:

Nej.

Ovido - Quiz & Flashcards