Alla inlägg den 28 september 2009

Av Madeleine - 28 september 2009 23:07

Jag gick en 40-minutare efter Matakuten. Det var skönt, fram tills det började regna. Och blåsa. Självklart ignorerade jag dessutom min magkänsla om att jag borde ha tagit jackan.. I alla fall, uppfriskande och skönt! Bli inte förvånad om jag vaknar med frossa, feber och halsont imorgon. Ehe.

Nu blir det lite naturkunskap, om jag orkar. Det ämnet får ta stryk märker jag. Nisse är tråkig och dålig! Om han fortsätter med muntliga läxförhör borde han kölhalas, långsamt. Det finns faktisk dom som har svårt med det, jag till exempel. Bu.

-

Av Madeleine - 28 september 2009 20:41

Superfail på både promenaden och naturkunskapen! Men man kan ju inte missa Idol, fast jag vet att jag kommer sitta och kolla på repriserna på lördag och söndag ändå..

Sitter och stör mig på ljudvolymen i programmet lite, det är sådär som det kan bli när det är reklam. Det där som David Swärd förklarade så fint men som inte riktigt förstod/lyssnade på.. Störigt!

Av Madeleine - 28 september 2009 18:27

Hohoho! Skrolla längst ner på sidan så finns det en gästbok där. Coolt huh?! :D

Annars då; jag har stillat mitt vaniljbulle/krämbullebegär (det är visst samma sak?) och så har jag köpt ett till minneskort. Fint. Halvars har dessutom reat ut glass. Jag är mätt.

Om en timme eller så blir det promenad och sen naturkunskap för hela slanten.


Edit: Fast nu blev det ont om tid, promenad på en halvtimme innan Idol går ju inte, och efter Idol kommer Matakuten. Fan då, det blir sen promenad alltså..

Ovido - Quiz & Flashcards