Alla inlägg under januari 2010

Av Madeleine - 11 januari 2010 20:43

Började ju med körlektion och det visade sig vara en dubbellektion så jag missade naturkunskapen, den enda riktigt jobbiga lektionen idag. Synd för mig..

Väntade i kylan, åkte in till stan, åt lite mat med Emma, sen låg vi i en soffa och beklagade oss över livet. Det är fint.

Vi hade kör och sjöng vackert i en timme eller så innan våra kära mentorer ville ha lite klassmöte. Långsamma och krångliga är vad dom är! Det stör mig. Vi så gott som sprang ifrån dom när mötet drog ut på tiden, och vi blev 15 minuter sena till svenskan, men Sylve är inte den som klagar, mest pratar. Vi satt där och lyssnade med ett halvt öra och åt kiwi istället. Eller, jag åt kiwi, Emma behövde bara slicka på den för att bli allergisk. Dåligt. Vi fick tillbaka nationella proven, jag skrev en 7:a, det kändes bra. Dessvärre var jag sjuk när det muntliga hölls så jag fick inget totalbetyg. Tur är väl att NP inte räknas in i betyget!


Jag ska gå och lägga mig senast 22 idag, det tycker jag är duktigt. Ska försöka trycka in några sångtexter i huvudet också, vi får se hur det går.



Avslutningsvis så har jag förälskat mig i det här bandet:

Av Madeleine - 10 januari 2010 21:21

Har du nån gång haft den känslan man får när man ska ha körlektion klockan 8 på morgonen och du totalt fuckat up dyngsrytmen och inte vänt tillbaka den i tid?

Jag har den just nu, det känns inte så bra. Okej om det bara hade varit skola, lektioner kan man sega sig igenom, men köra bil - glöm det. Jag får fylla min arma kropp med koffein i tablettform och hoppas att jag vaknar till under cykelturen ner till centrum.


Hoppas den här terminen går fort, jag vill bara spy på allt som har med skola att göra. Å andra sidan vet jag förstås inte riktigt vad jag ska göra sen, mer än att jag ska sommarjobba hos far. Jag är så gott som garanterad jobb där igen, dom älskade mig förra sommaren, och nu kommer jag förmodligen tjäna ännu mer pengar. Det kan vara behövligt om man vill ut och resa eller utbilda sig till nått som inte är gratis.

Men först ska den här terminen klaras av förstås, måste ta tag i det. Skicka lite mail och sånt måste jag också göra, ta bort en kurs, förhandla mig till ett ig. Vardagsmat.


Nu ska jag fylla på sockerförrådet en sista gång och sätta mig i soffan med 2Ŋ men och Entourage.

Av Madeleine - 7 januari 2010 20:34

Det är ett helvete att ta igen när internet lägger av för en dag. MASSOR av bloggposter att sortera och döda djur och växter på facebook. Jag blev även lite förvirrad ett tag när jag såg att Lena hade skrivit att hon redan kände av träningsvärken från dansen idag, och ovanför det kallade Eleonor alla till 304 imorgon klockan 9 och att alla skulle ta med sig danskläder. Det tog en stund innan jag såg att Eleonors inlägg var skrivet igår.. Trött Madeleine.

  Snart ska jag äta lite mat och titta på film, sen ska jag sova på spikmattan, min rygg dog lite idag.


Jag erbjöd Zigge att ligga i min säng. Han tackade nej.

-

Av Madeleine - 5 januari 2010 20:41

Det är 20 grader inne och -20 grader ute, härligt.

Jag är mätt och ska nu ge mig i kast med att rädda kladdkakan från den stygga ugnen.

Av Madeleine - 5 januari 2010 14:54

Det är kallt ute, kallt som i kallt,kallt,kallt. Kallt som i att snoret verkligen fryser i näsan. Jag hade tänkt ta hunden på en långpromenad medans det fortfarande är ljust, men när det pendlar mellan -18 och -19 ute känner jag inte riktigt för det..

Det kommer bli soffan/datorn, som alla andra dagar. Fast ikväll ska mor och far bort så då måste jag vara lite duktig och laga mat. Jobbigt. Fast jag är ju så jäkla bra på att laga mat så det blir nog fint.

Av Madeleine - 4 januari 2010 16:08

Sitter här och fyller på iTunes med lite Sinatra och Seal samtidigt som jag lyssnar på Robbie Williams. Me like. Jag har missat det mesta av solen idag också, tittade nyss ut genom fönstret och såg att det har blivit jättemörk på jättekort tid. Lite deprimerande, men what to do? Min tvättning har blivit framskjuten i flera dagar nu och det lär fortsätta så, jag fastna bara här eller framför tv. Kanske tvättar i natt, det är då jag är mest produktiv. Natten till idag städade jag lite i vardagsrummet t.ex; sorterade lite bland cd-skivorna och min växande dvd-samling och plockade undan på bordet. Belönade mig själv med lite film, Natt på Muséet 2, fantastiskt rolig film!


Jag är sugen på att baka nått, fast det kommer väl inte bli förrens inatt då.. Men vad? Jag får kolla igenom min nya kokbok och se om jag hittar nått gott.

Av Madeleine - 3 januari 2010 18:26

Kent är ett av mina favoritband. Jag och Emma har biljetter till deras turnéstopp i Linköping den 10 mars. 30 Seconds to Mars är ett annat favoritband. Dom kommer till Sverige och Fryshuset i Stockholm den 10 mars. Vad är oddsen för det?

Det skulle inte förvåna mig om Fall Out Boy drar igång en turné med kort varsel och kommer hit dom med, den 10 mars.

Av Madeleine - 3 januari 2010 15:13

Nu har jag sovit och tittat på tv två dagar i rad. Jävligt värt, men jag känner att jag måste ta tag i diverse saker. Till att börja med ska jag duscha, och bada fotbad. Fett nice! Imorgon ska jag försöka gå upp lite tidigt och tvätta och lite så, plugga lite teori.

Duktigt.

Ovido - Quiz & Flashcards