Alla inlägg under september 2009

Av Madeleine - 27 september 2009 21:37

Jäkla Borell, han har skrivit om vaniljbullar hela dagen på facebook och nu har jag blivit JÄTTESUGEN på det, jag med! Fan då att jag inte har några vaniljbullar och fan att jag har ätit upp alla mina kalorier för idag. Det är nästan så att man skulle köpa sig en bulle imorgon. Åh eller en krämbulle! Åååååh! *dregel*


 

Av Madeleine - 27 september 2009 15:32

Slappsöndag! Har bara suttit på min lilla rumpa med blicken fäst antingen på tvn eller datorskärmen. Borde gå och leta reda på lite tvätt att mata tvättmaskinen med. Oj, måste läsa i boken till svenskan också! Rackarns..


Ikväll är det Parlamentet, jag längtar!

v39

Av Madeleine - 26 september 2009 23:21

Det har hänt mycket nu. Igår var det audition till musikalen vi estet-treor ska göra igår. Jag tror att det gick bra, dansen gick snabbt och var ganska svår, man hade inte så mycket utrymme; monologerna gjorde jag som jag hade övat; sången gick bra förutom att dumma Kaja var inne och rotade i ett skåp och jag trodde att hon skulle gå ut innan jag skulle börja vilket resulterade i att jag missade starten på den obligatoriska sången.


Idag sjöng vi med kören på Kulturnatten, känns inte som att det gick så bra, inte för mig i alla fall. Jag hade Damon i ena örat och Calle/Anton i andra.. Hääärligt. Var och lyssnade i Immanuelskyrkan innan också, alla var så bra!


Hittade American History X på tv4+, läskigt bra film det, men det var länge sen jag såg den. Jag har kommit fram till att Edward Norton är heet och att han som spelar Earls bror i My name is Earl är med som en läskig typ. Världen är liten.



-

Av Madeleine - 22 september 2009 22:03



Av Madeleine - 22 september 2009 19:05

Mina naglar är för risiga, det är hemskt! Ojämna och tunna.. Usch! Jag ska fila lite.

Jag behöver massage också, mina axlar dödar mig.


Nyss hade jag massor av saker att skriva om. Det försvann. Lite synd för dig som läsare, kanske. Förlåt. Eller det är ju jag som bestämmer här, så, inte förlåt.


Jag åt goda hamburgare förut.

Av Madeleine - 20 september 2009 22:21

Det här har varit en bra helg. Rep med smk och mys med LEMMM ^^ Lägger upp lite bilder så ni får se vilka filurer jag umgås med. Det är många bilder på David, för han är min lover. Haha, barnarov >.<


                 

Av Madeleine - 20 september 2009 18:54

Dom här är till Emma, men ni andra får ju självklart oxå kika om ni vill :)


Förslag

Birdland

Av Madeleine - 17 september 2009 21:59

Idag har varit en bra dag! Bra sång, bra gemu, bra rockgrupp. Awesome! Hade öven ett trevligt orkesterrep, fast det var jäkligt läskigt på slutet. Petters bas fick in signaler från en mikrofon en våning ner i Folkets Hus, och det gick ut i hand förstärkare. Vi hade en jätterolig stund när vi bara satt och förundrades över vart det kom ifrån, och senare lyssnade vi mest på vad vi gissar var någon form av dansinstruktör. Hon pratade roligt.


Just nu kollar jag på Austin Powers, precis min humor :D


En kaka till det?


(På en torsdag? :O)

Ovido - Quiz & Flashcards