Alla inlägg under maj 2009

Av Madeleine - 22 maj 2009 13:11

Nu är jag ett litet steg närmare körkortet, det känns skönt att ha kommit igång. Nu ska jag bara få mitt schema för hur jag ska jobba i sommar så jag kan boka in körlektioner. Det skulle vara jätteskönt och kul att vara klar innan skolan börjar i höst. Fast jag kommer inte pressa mig själv, absoluta slutdatumet är innan jag fyller 19. Ett tag kvar så det ska nog gå.


Jag ska diska om en stund tror jag, jag har lyckats skapa flera berg av disk och det är ju inte så nice. Sen blir det imp och engelska!

Av Madeleine - 22 maj 2009 01:31

Hm, jag borde gå och lägga mig. Jag ska vara på Axelhed klockan 8.30 och det ska pratas om bl.a trötthet. Duktigt.. Det enda nyttiga jag gjort idag (och igår) har varit att tvätta all min smutstvätt inklusive två omgångar sängkläder. Imorgon efter riskettan ska jag ta tag i åtminståne övandet och impen, och engelskan. Dessutom all disk jag på något konstigt sätt har orsakat..

-.-'

Av Madeleine - 21 maj 2009 20:57

Konstantin och Conny har namnsdag idag.


1954: Riksdagen beslutar att ta bort motboken.

2006: Tre Kronor vinner VM-guld och blir därmed det första ishockeylandslaget som vinner OS-guld och VM-guld samma år.


Födda:

Kay Pollak, Mr T.


Avlidna:

Nej.

Av Madeleine - 20 maj 2009 22:52

Kameruns nationaldag samt Karolina och Carolas namnsdag.


1873: Levi Strauss grundar sitt jeansföretag, i San Francisco, Kalifornien, USA.

2006: Lordi från Finland vann Eurovisionsschlagerfestivalen. Detta var Finlands första vinst någonsin i Eurovisionsschlagerfestivalen.


Födda:

Cher, Liselotte Neumann, Andreas Lundstedt.


Avlidna:

Nej.

Av Madeleine - 19 maj 2009 21:11

Maj och Majken har namnsdag idag.


1919: Rädda Barnen stiftas i London.

1979: Musikalen Animalen av Tage Danielsson och Lars Johan Werle hade premiär på Stora Teatern i Göteborg.


Födda:

Malcolm X.


Avlidna:

Nepp.

Av Madeleine - 18 maj 2009 21:41

Idag har jag varit trött typ hela dagen. Lyckades få g på NP-matten och så har jag gjort muntliga NP i engelska. Asbra! Jag har även lyckats med bedriften att gå på svensklektionen.

Kristi flygare kommer att bli fullproppad av plugg. Nästa vecka ska två stora uppgifter in + diverse imp-uppgifter och annat smått och gott. Blesh! Som tur är ska jag vara ensam hela långhelgen så det blir nog bra med det. Ska se om jag kan boka in Risk-1:an på fredag också, hoppas det finns platser kvar.


Nu ska naglarna filas och chokladen drickas upp!

Av Madeleine - 18 maj 2009 01:13

Eriks namnsdag.


Födda:

Nanne Grönvall, Annikafiore, Victoria Svensson.


Avlidna:

Nope.


Av Madeleine - 18 maj 2009 00:56

Jag skrev nyss ett inlägg om min döda laptopladdare, men det kom tydligen inte upp.. Hur som haver, den hade bara blivit överhettad och nu är allt frid och fröjd igen och jag slipper punga ut 500 spänn på en ny laddare.

Ja, förutom det faktum att klockan är 00.57 och det är skola imorgon, eller rättare sagt idag. Pöh.. Jag gissar på att det blir lite skolk imorgon. Inte bra, men jag pallar inte. Jag ska sätta mig och göra samhäll i datasalen tror jag. Och så var det tydligen lite svenska som skulle lämnas in. Superbra att mitt block ligger i en påse på en brun soffa i Ektorp..

Ovido - Quiz & Flashcards