Alla inlägg under november 2009

Av Madeleine - 5 november 2009 23:27

Ja, som sagt, hihi!


Pappa och jag är de enda i familjen som förstår oss på actionfilmer, mamma bara skakar på huvudet och fnyser åt det. Jag älskar action! Explosioner, snabba bilar, muskulösa män med vapen.. Det är fint det!


Om en halvtimme ska jag beställa röd, och present till fars dag.

Av Madeleine - 5 november 2009 21:20

Jag har gjort mig en kopp té och har lite torsdagsmys med Batman Begins. Har tyvärr inget gott att knapra på, men det är väl bara bra kanske.


Idag har det förresten varit jättemånga unika besökare inne på min blogg. Så fint! Hoppas ni fortsätter läsa :)

Av Madeleine - 5 november 2009 12:30

Jag försov mig och hade huvudvärk imorse så det blev ingen skola för mig idag heller, fast jag ska åka in ändå för jag måste skriva om en uppsats som inte blev godkänd. Lite sämst, men jag skyller allt på att jag var dåligt informerad och att klockan var 8.10 en måndagsmorgon. Inte okej med uppsatsskrivning då!


I eftermiddag är det skolmusikkår för första gången på jättelänge! Det ska bli trevligt, och så får vi fika tror jag, för det är årsmöte efteråt. Det är fint!


Emma säger att hon bjuder mig på fika om jag åker in redan nu, det låter lockande med fika till lunch.. :)

Av Madeleine - 4 november 2009 20:19

Min lillasyster går i 9:an, och dom senaste veckorna har hon bombarderats av reklam från olika gymnasieskolor runt om i länet. Jag såg ett av alla dessa reklamblad nyss och jag häpnade över svenskan som användes. "Dej" istället för "dig", "mej" istället för "mig", what's up with that?! Haha, jag låter som värsta språkpolisen, men vaddå? Det känns ganska dåligt att en skola inte kan skriva rätt, tycker jag i alla fall. Sådetså!!

Av Madeleine - 4 november 2009 18:31

Jag såg mitt favoritavsnitt av Scrubs förut (det med luftbandet och JD's klumpiga flickvän) och nu äter jag bacon. Jag är glad. Ikväll kommer Bonde söker fru, det blir fint. Har jag tur äter jag popcorn till det. I like!

Jag har inte gjort något idag, det är lite sämst.. Men ärligt talat bryr jag mig inte. Jag längtar till december, till julen.

Av Madeleine - 4 november 2009 13:10

Det snöade på oss när vi var ute förut, jag och Zigge. Förvisso väldigt små flingor, men ändå snö. Jag tycker om snö, det är mysigt. Jag längtar till julen! Eller egentligen hela december, fram till julafton. Fast det är kanske det som är julen? Hur som helst, alla förberedelser, alla klappar som ska köpas, allt gott som ska lagas. Mmmm...


Jag är hemma idag. Igår sa mamma att jag såg sjuk ut när jag låg i soffan. Jag vaknade med konstig huvudvärk och halsont. Dåligt, fast det var skönt att sova. Nu får jag tid att göra saker jag måste göra också, som att tvätta, jag har verkligen ingenting rent! Det ryktas även att det uppskjutna gemuprovet är imorgon, så det kanske vore på sin plats att öva/plugga lite (fast David sa inget om det på förra lektionen..?). Jag ska sjunga och spela lite, om jag orkar. Det blir fint.



Av Madeleine - 1 november 2009 23:07

Jag har inte haft nån lust att blogga på ganska länge, men det bryr sig väl ingen om. Höstlovet är slut och jag har gjort absolut inget av det viktiga jag behövde få gjort. Jättebra stumpan, verkligen.. Jag har inte ens tvättat..

Igår var jag på "fest" med några gamla klasskompisar. Vi gjorde det vi brukar göra när vi träffas, nämligen fikar/äter onyttigt samt spelar spel. Det nya för den här gången var att bästaste Maria körde, och att vi väldigt många gånger lite mystiskt kom in på samtalsämnen som rör sex, porr, läggningar och annat mysigt. Kvällen var trevlig och rolig, Sandra var i extas när Maria körde hem oss, hon kunde inte riktigt greppa att "Maria är vuxen nu", det var kul.


Idag beställde jag finally min studentmössa. Jag har vetat jättelänge vad jag ska ha och så, men det har inte blivit av förens nu. Ett måste avklarat i alla fall, nu ska jag bara betala en fetingräkning på skolfoton jag inte ens vill ha men som 10-dagarsperioden har gått ut på, maila min SYV om att ta bort den förbannade musikhistorian samt förbereda SvB-nationella och EngC-uppsatsen jag måste skriva om på torsdag (jag älskar att komma till första lektionen på måndagsmorgonen och det visar sig att det är uppsatsskrivning, tack Josefin).


Nu ska jag sova, eller, snarare gå och lägga mig för att vrida och vända mig i sängen tills klockan, säg.. 2. Det är sånt jag sysslar med när det är fullmåne. Bite me werewolf!

Ovido - Quiz & Flashcards