Alla inlägg den 17 augusti 2009

Av Madeleine - 17 augusti 2009 20:33

Indonesiens nationaldag. Verner och Valter firar namnsdag.


1896: Den första fotgängaren som blir påkörd och dödad av en bil är den 44-åriga Mrs Bridget Driscoll i Crystal Palace, London, Storbritannien; bilen som kör på henne har en hastighet på 12 km/timme.


Födda:

Robert De Niro, Sean Penn, Tony Rickardsson, Thierry Henry.


Avlidna:

Nej.

Av Madeleine - 17 augusti 2009 00:16

Jag sitter här vid lilla datorn (där Spotify fungerar utan problem) och lyssnar på EMD. Fina pojkar det där, grrr! Fast Billie Joe är finare..

Saknar min dator, jag hatar att använda andra datorer än min egen. Det här tangentbordet är för litet, jag trycker fel hela tiden -.- Ska bli skönt med lite hederligt surf hos Emma imorgon (eller idag..). 


Har ingen aning om hur mycket pengar jag har kvar! Det känns lite jobbigt faktiskt, speciellt när jag ska göra av med lite imorgon också. Smink + kanske skor + troligtvis en kavaj. Det är hemsk med pengar egentligen. När man väl har dom så köper man allt man vill ha och sen är dom borta. Poff! Sen står man där med nått man inte kan betala men som man faktiskt måste ha, och inte bara för sakens skull. Lönen som kommer i slutet av augusti ska sparas! Det borde bli ganska mycket pengar iof, så lite kan jag nog göra av med. Det känns som att det börjar bli dags för dom där tatueringarna

snart.. 


Nu ska jag titta på Dexter!


(Min fantasi sträcker sig inte längre än att jag döper inläggen efter låten jag lyssnar på för tillfället. Lame.)

Ovido - Quiz & Flashcards