Alla inlägg under mars 2009

Av Madeleine - 10 mars 2009 10:48

2005 fanns 1600 personer i Sverige med förnamnet Edla, varav 631 hade det som tilltalsnamn.


2005 fanns 992 personer i Sverige med förnamnet Ada, varav 560 hade det som tilltalsnamn.

Av Madeleine - 10 mars 2009 10:41

Edla och Ada har namnsdag idag (hur många heter det egentligen?)


1974: En japansk soldat påträffas på Lubang Island i Filippinerna; han tror att andra världskriget fortfarande pågår och väntar på att bli befriad av sina egna styrkor.  

 1987: Första avsnittet av såpoperan Varuhuset om det fiktiva varuhuset Öhmans visas på SVT.


Födda:

Curt Nicolin, Chuck Norris, Usama bin Ladin, Sharon Stone.


Avlidna:

Olle Adolphson.

Av Madeleine - 10 mars 2009 10:36

Jag har tråkigt, fruktansvärt tråkigt. Det är sökningar för 9:or som vill gå musik, så jag har massa lektioner inställda den här veckan. Det bullrar i magen och om 20 minuter ska jag tydligen gå och äta tillsammans med en massa 9:or, och Antåånh. Fisk.

Jag känner för att bara åka hem och sova, har varit jättetrött både igår och idag. Vi får se om det blir nån mentor, om inte kan jag åka hem 14.20 Det vore nicebajz. Sova, äta, plugga. Vilket roligt liv.


Jag längtar till torsdag, och söndag. Då får jag umgås med människor jag verkligen tycker om, och dessutom spela massa musik. Jag tycker om att spela musik. Vi ska spela Antåånh's arr på Highland Cathedral, jag har solo, det är bra. Fint. Puss.

Av Madeleine - 9 mars 2009 17:58

Snart ska jag åka iväg och vara lite musikalisk. Kommer sänka medelåldern på sällskapet med 70% tillsammans med Agnes. Yes. Men det blir nog bra, Agnes är ju som sagt med och hon är ju väldans trevlig.

L8r

Av Madeleine - 9 mars 2009 16:22

Idag har Torbjörn och Torleif namnsdag.


Födda:

Thore Skogman, Barbro Svensson, Mona Sahlin, Lisa Miskowsky.


Avlidna:

The Notorious B.I.G

Av Madeleine - 8 mars 2009 16:43

Mmm, jag har precis varit ute och övningskört lite. Jag är fett bra på att köra bil, men jag måste medge att jag har lite problem med vindrutetorkaren och dess hastigheter... Men det går framåt iaf, far min behöver inte säga vad jag ska göra lika ofta längre. Jag växlar och gasar, och allt vad det är, för egen maskin. Det enda han gör är att säga vart jag ska köra. Fett bra!


Jag har fortfarande inte pluggat något, och jag skyller allt på svensklärarens lärarstudent. Hon sa att vi skulle använda oss av en tjänst för att få tag på fakta om en författare, men jag kom på något som länge varit inetsat i min hjärna - man måste ha ett användarkonto där. Tack du.. Iof finns ju wikipedia, men.. ja.. eh. Men jag ska försöka läsa den samhäll jag missade när jag tog sovmorgon förra veckan! Måste klämma in det innan 19, sen jag fast för söndagstv.

Av Madeleine - 8 mars 2009 13:55

Tjena mittbena, vad mätt jag är! Det är nästintill farligt att äta söndagslunch på fastande mage, ajaj!

Idag ska jag övningsköra, det blir nog skoj. Den 17:e börjar teorin oxå, vad vuxen jag känner mig. 3 dagar senare är det 18 som gäller, det tycker vi om.

Jag borde egentligen plugga nu, men jag orkar inte. Jag gör det sen, som det så fint heter. Jag och Ämmäh har hittat söt-spelet nr.ono på king.com, Fia med Knuff!

Av Madeleine - 8 mars 2009 13:49

Internationella kvinnodagen, samt Sivs namnsdag.


Födda:

Carl Philipp Emanuel Bach, Leif Silbersky, Freddie Prinze Jr.


Avlidna:

Jean Baptiste Bernadotte.

Ovido - Quiz & Flashcards