Alla inlägg under december 2008

Av Madeleine - 17 december 2008 16:48

Det är tråkigt att komma tillbaka till skolan, efter sjukdom, och det är en jättetråkig dag. Onsdagar är normalt ganska roande men idag.. Nejnej! Skippade sista lektionen (som nästan enbart går ut på att titta på film) och åkte hem istället. Har precis svept en stor kopp varm choklad. Jag är nöjd.


Jag spår att det kommer bli en bra dag imorgon. 10.44-bussen = smaskig sovmorgon + en lektion på hela dagen. I like! Sista lektionen innan jul och vi ska inte ens ha en vanlig utan det blir IV-info inför trean. Det blir nog nice.


Imorgon ska jag även hinna med att fika hos min kära vän, OCH handla julklappar med dennes älskade pojkvän. Vi får se hur det går.. 


Nu ska jag ägna närmaste timmen åt att titta på Vänner!

Av Madeleine - 16 december 2008 23:52

Tänk vad roligt det kan vara att titta på en galen Mike Myers när man är lite sådär lagom trött. Skuggfigurer kan bli väldigt roliga om man säger så ^^

Men nu är det dax att sova, jag ska åtminstone försöka ta mig upp till första lektionen imorgon.

Av Madeleine - 16 december 2008 21:59

Bleh, jag har suttit vid datorn precis hela dagen idag men jag har inte orkat skriva nånting här. Imorgon blir det iaf skola, får se om nått roligt händer.

Har kollar på Blondinbellas tv-dagbok, väldigt roande. Hon är säkert inte korkad men när hon pratar låter hon jätteblåst. Och sen när hon går och pratar om att svenskar är så stela och hennes pojkvän går brevid och ser ut att helst av allt vilja sjunka genom jorden.. Shit..

Nu ska jag kolla på Austin Powers, sen blir det bingen!

Av Madeleine - 15 december 2008 09:30

Nu är jag hemma iaf.. Jag hade jättesvårt att sova inatt, och sen försov jag mig. Lite tråkigt att missa kören, men det är väl sånt man får ta.

Nu ska jag gå och sova lite mer tror jag, och sen ska jag pyssla lite med sista julklappen, och städa mitt rum. 

Av Madeleine - 14 december 2008 22:23

Fifan, sitter här och snorar. Halsontet har gått över till en redig förkylning. Sitter och huttrar trots att det är typ 22 grader här. Urk!

Men jag ska gå till skolan imorgon, göra mattetest och har kör. Det är vad jag satsar på. Sen kanske jag eventuellt jättegärna är hemma på tisdag, pillar med sista julklappen. Det skulle vara skönt.


Nu blir det sängen iaf, jag fryser som en bäver och kranen står på fullt ös.

Av Madeleine - 13 december 2008 15:34

Blä på halsont! Jag kunde inte prata ordentligt på jättelänge efter att jag gått upp. Nu går det bra men jag har värsta basrösten. Dessutom känner jag mig illamående hela tiden - äckligt!

Min syster steker pannkakor, hon är dålig på det. Jag ska nog gå och hjälpa henne så att jag får några med färg på..

Av Madeleine - 12 december 2008 23:07

Goder afton!

Sitter här och myser med nya toner strömmandes ur högtalarna, tittandes på snön som så fint behagade falla i drivor idag. Det har varit en skön slapp dag idag, gick luciatåg för skolan vid åtta, sen gick jag till biblioteket och så åkte jag hem. Orkade inte vänta på bussen i centrum i typ 40 minuter så jag knallade hem med mina väskor och i trasiga, lånade tygskor. Härligt kallt och blött! Jag var hemma innan tolv och har suttit här ungefär hela dagen, förutom när jag gjorde tacos. Schlapp!


Imorse när jag vaknade kändes det som värsta klumpen i halsen. Verkligen skönt att sjunga med den -.-' Riktig jävla bröl-alt! Dessutom får jag hicka lite titt som tätt - jag har aldrig hicka! Fan!

Men jag hoppas att jag inte blir sjukare än såhär, lagom till jul och allt. 

Av Madeleine - 10 december 2008 23:14

Nu ska jag rocka fett, dricka lite björnbärsdryck och göra engelska. Mö to you! Är jag klar innan klockan tolv kommer jag fira med choklad av något slag. Drömma kan man ju..

Ovido - Quiz & Flashcards