Alla inlägg den 11 juli 2009

Av Madeleine - 11 juli 2009 17:39

Mongoliet firar nationaldag och Eleonora samt Ellinor har namnsdag.


Födda:

Giorgio Armani, Lil Kim.


Avlidna:

Lasse Lindroth.

Av Madeleine - 11 juli 2009 16:07

Det regnar, och jar gjort det hela dan, tror jag. Jag har bara varit uppe i en timme.. Mamma och pappa har varit på Cloetta i Ljungsbro medan jag sov så jag käkar mums-mums för fullt!


Nu när jag tittade ut genom fönstret fick  jag en väldig lust att gå ut och gå. Lite idiotiskt. Den promenaden får bli en annan gång, nu ska jag städa!

Owl

Av Madeleine - 11 juli 2009 02:40

Garh, sitter och försöker hålla mig vaken, bara liiiite till. Anledningen till denna idioti (?) är att jag ska jobba natt nästa vecka, 22-05.30, jippie! Känns som en god idé att förbereda sig lite, går på skiftet söndag kväll..


I helgen som kommer ska jag, förutom att fucka up min dygnsrytm lite, titta på lite saker jag vill spendera min feta lön på (jag känner för uppgraderingar här och där) och så ska jag städa! Det, mina vänner, har jag inte gjort sen den 23 december 2008. Alltså för mer än ett halvår sen.. Fetingbra.. Just nu ligger allt jag tidigare förpassat till golvytan mellan sängen och skrivbordet mitt på golvet, 90% skräp. Blä på att städa!


Jag vill flytta hemifrån vilket mor och far vägrar inse. Eller jo, insett har dom nog gjort, men är dom till någon hjälp? Nej. Jag får väl vänta lite till då.. 

Ovido - Quiz & Flashcards