Alla inlägg under juli 2009

Av Madeleine - 25 juli 2009 16:40

Ur mitt horoskop: Kärlek: Är du singel möter du en person på ett ganska ovanligt ställe.

Är Skansen ett ovanligt ställe? Vi kan ju hoppas!


Jag har sovit 14 timmar inatt och jag väger mindre än på länge, fett bra! Fast det kommer inte hålla i längden, att sova minst 12 timmar varje dygn och så. Jag hinner ju inte göra nått på dagarna juh! Idag måste jag tvätta och packa inför nästa vecka, och så ska jag fixa mina naglar.


Star Wars på fyran, Ewan McGregor är niiiiiice!

Av Madeleine - 25 juli 2009 05:50

Jakob har namnsdag.


Födda:

Olle Nordemar, Maria Gripe, Niklas Strömstedt, Matt LeBlanc.


Avlidna:

Nej.

Av Madeleine - 25 juli 2009 00:46

Hihi, i början på nästa vecka kommer min nya vän. Jag är klat hest!

Nu sitter jag och klurar på vad jag ska lägga pengar på och vad jag inte ska lägga pengar på. Det är ganska klurigt faktiskt, tusen spänn försvinner ganska fort. Hrm.. 


Jag ska sova snart, jag har sovit mindre än 2 timmar idag och det sätter sina spår. Jag har förövrigt redan spräckt min stadiga viktnergång. Yay på den! Men inte speciellt oväntat, jag har ju levt på typ 3 dubbelmackor/dag i två veckor. När skolan drar igång igen, då fan!

Av Madeleine - 24 juli 2009 15:43

Uj, det var länge sen jag var ute mitt på dagen. En liten promenad med hunden blev det, något varmt.. Mötte Agnes och David och det var trevligt. Jag har typ inte träffat nån i sommar, jag har jobbat så konstigt. Fast manfår ju lön för mödan ;P

Av Madeleine - 24 juli 2009 12:32

Hej glada värld. Jag har sovit typ 2 timmar, vilket har resulterat i en bankande huvudvärk. Tänkte äta jordgubbar till frukost men dom var äckliga.

Mor påpekar titt som tätt att jag minsann borde betala lite hemma. Dumma.. Om jag orkar ta tag i nått, och hålla mig vaken, ska jag tvätta och städa idag. Det blir fint.

Av Madeleine - 24 juli 2009 08:01

Kristina och Kerstin har namnsdag idag.


Födda:

Loa Falkman, Jennifer Lopez, Jepson, Dogge Doggelito.


Avlidna:

Peter Sellers.

Av Madeleine - 24 juli 2009 07:57

Jag är ett rikt troll. Jag är ett rikt troll som tjänar mer än vissa med fast anställning. Jag skrattar högljutt, i huvudet.

Desto (tack Sky!) mindre skrattar jag åt alla dessa alarm och väckarklockor som går igång en gång i minuten ungefär. Det har hållit på så i en timma.. När jag ställer klockan brukar det vara för att jag vill gå upp en viss tid, inte för att jag vill störas av nått äckligt ljud med tillhörande vibration. Fan, snart blir det väl surround-ljud när både pappas och systers mobiler går igång samtidigt. 


Tacka vet jag öronproppar!

Av Madeleine - 23 juli 2009 20:12

Jag har sånt fruktansvärd träningsverk i mina ben, och jag vet inte hur den har kommit dit! Cirkuskonster i sömnen? Jag gjorde inget annorlunda på jobbet så det kan ju inte vara det.. Tog jag i ovanligt mkt när jag cyklade hem? Vetifan..


Jag har drömt konstiga drömmar idag med, även detta har jag ingen aning om vad det beror på. Det kanske är för varmt? Jag vet inte.. 


Off for some workin' and then I'm free!

Ovido - Quiz & Flashcards