Alla inlägg under juli 2009

Av Madeleine - 21 juli 2009 07:56

Usch vad kallt det blir när fönstret står öppet när det blåser halv orkan där ute (teenyweeny överdrift..). Min arbetskamrat retar mitt inre ibland, han är en sån som vet bäst, you know. Men jag överlever, när jag anländer på kvällen är snygging-trollet där och när jag slutar på morgonen börjar sötaste Vånga-pojken sitt skift (fast idag försov han sig, men jag mötte honom när jag cyklade hem, fett nyvaken = fett söt), det går ingen nöd på mig än! Bara 3 nätter kvar sen kan jag ändra min dygnsrytm igen, längtar som fan efter ledighet och lönen också. Det blir fint.


Nu ska jag sova bort denna blåsiga dag, vaknar vid 18 om ingen väcker mig. 

Av Madeleine - 20 juli 2009 08:03

Margareta och Greta har namnsdag. Colombia firar nationaldag.


1969: Apollo 11 genomför den första bemannade månlandningen klockan 20:17:39 (amerikansk tid).

1976: Rymdsonden Viking 1 landar på planeten Mars.


Födda:

Alexander den store, Einar Norelius, Monica Dominique, Pontus Gårdinger, Agneta Sjödin, Peter Forsberg.


Avlidna:

Elvira Madigan.

Av Madeleine - 20 juli 2009 07:20

Inatt var det Dörtiwörk Deluxe som gällde. Maskinen som bockar rör till plåtarna som ska svetsas var trasig så vi fick i uppdrag att städa den + den maskinen som svetsar. Det var mkt skit kan jag säga! Mina armar är delvis gråa av skit som inte går bort och mitt snor är grå-svart. Blä! Men nu är det så rent och fint! Dessvärre var vi klara vid två.. Mellan klockan 3 och 5 satt vi bara och glodde rakt fram/tittade på fåglarna/drack te. Fett tråkigt - men tjänar man pengar så gör man.


När jag vägde mig innan duschen fanns det en nolla med i min nuvarande vikt. Jag blev glad för det går neråt. Jag tror att kombinationen av att jag rör mig ganska mkt nu när jag jobbar/tar mig hem och att jag inte äter så mkt börjar ge resultat. Mamma (hon gick upp när jag stod och borstade tänderna) sa dessutom att jag såg ut att ha gått ner i vikt. Sånt gillar vi! :)

Av Madeleine - 19 juli 2009 19:41

Mamma väckte mig nyss. Det var skönt att sova. Fast jag har verkligen ingen lust att åka och jobba vid tio.. Hoppas veckan går fort och att lönen kommer in på fredag, jag ska shoppa loss i helgen, och så är jag ledig en vecka sen. Allsången - here I come!

Av Madeleine - 19 juli 2009 07:59

Fruntimmersveckan börjar, Sara har namnsdag.


Födda:

Brian May.


Avlidna:

Henry Surtees.

Av Madeleine - 19 juli 2009 04:33

Herregud, jag börjar få privata meddelanden på bdb från äldre killar. Det var inte igår ska jag säga! Förmodligen har dom väl  hittat nån gammal bild från när jag var 15-16.. Spännande..


Jag gick upp klockan 15 i fredags efter att ha sovit i 6 timmar. Jag har sovit absolut max 3 timmar sen dess. Väldigt nyttigt, men snart får jag sova!

 Medan jag väntar på det skriver jag listor på hur mkt pengar jag kommer göra av med om jag ska köpa allt jag vill ha. Det viktigaste just nu äro: systemkamera med tillbehör, ett medlemskap på viktklubb.com, diverse film och musik från cdon.com, iPod classic och ett läderfodral till den. Dessutom kommer det späs på med tatueringar och annat krimskrams. I runda slängar landar det på lite över 10.000 (- tattoo) och det känns så jäkla nice att jag faktiskt kommer kunna göra av med så mkt pengar. Jag tror t.o.m att jag kommer kunna lägga undan den del. Hoppas det inte blir alltför mkt skatteavdrag.. 


Ah, så fint, jag älskar att planera - speciellt när det är saker jag blir glad av!

Nu ska jag kika få favoritserien: Weeds.

Av Madeleine - 18 juli 2009 23:31

Där har ni mig till höger, för er som inte vet hur jag ser ut. Sådär. Men den bilden är ganska missvisande, jag är inte alltid så söt, min fotograf, Emma, hade bara tur med inställningar och ljus.


Jag har köpt snigga trosor idag, och strumpor. Lite vuxenpoäng att bara köpa det. Fast jag har ju flera planer på vart min lön ska ta vägen. Inte så mkt vuxet där.. 


Nu ska jag försöka hålla mig vaken till Batman, med Val Kilmer, Nicole Kidman och Jim Carey. Mycket socker tror jag allt det kommer bli. Kanske en liten powernap vid två, nånting.. 


Alla ni som kan sova och vara vakna hur ni vill, godnatt.

Av Madeleine - 18 juli 2009 10:52

Jag fick ju sova 2-2½ timmar iaf! Det är väl fint? Jag tror faktisk jag hade kunnat sova längre om jag hade dragit upp det tjocka täcket.. Jag är smart ibland.


Nu: Världens huvudvärk och frukost.

Snart: Ner på stan och lyssna på jazzgruppen.

Ovido - Quiz & Flashcards