Alla inlägg under juli 2009

Av Madeleine - 15 juli 2009 17:48

Jamen det var ju just typiskt. Precis när jag tänker resa mig från stolen och fixa iordning mig för att cykla till centrum så börjar det regna. Vädergudarna är inte på min sida uppenbarligen. Hoppas det lägger sig snart, för jag är extremt godissugen. Måste kirra fika också!



Det var tydligen en vattenläcka förut, därav min avbrutna dusch. Halva Finspång drabbades :O


Edit: Haha men tjena, läckan var så stor att hela vattentornet tömdes!

Av Madeleine - 15 juli 2009 07:25

Seriöst, det försvann! Stod där i duschen i godan ro, med balsam, ansiktsrengöring och hela kittet. Trycket var redan när jag gick in lite halvdåligt, men helt plötsligt kom det bara mindre och mindre vatten, och tillslut inget alls. Wtf tänker jag och kollar andra kranar - ingenting. Det kluckar dock lite mysigt i rören. Där stod jag, halvt avsköljd och väldigt konfunderad. Ringde till far på jobbet och frågade om han visste nått om att vattnet skulle stängas av. Icke. Men han hade roligt på min bekostnad; "Är du intvålad? *fniss fniss*" Haha, pappa lilla..


Annars då.. Det verkar bli en härlig sommardag. Kul att jag ska sova bort den..

Av Madeleine - 14 juli 2009 18:56

Frankrikes nationaldag. Folke har namnsdag.


1789: Franska revolutionen inleds när en folkmassa stormar Bastiljen.


Födda:

Kronprinsessan Victoria.


Avlidna:

Dick McDonald.

Av Madeleine - 14 juli 2009 16:56

Jag vaknade av att jag hörde ett "gomorrooooooooo" (high pitch) någonstans utanför öronpropparna. Jag blev arg, för jag trodde att klockan var 10 och att mamma väckte min lillasyster i rummet brevid. Allt detta tänkande och smått hatisk frustration uppkom på en millisekund, innan jag hade hund och hår överallt i sängen. Klockan var inte 10 och det var inte min syster som blev väckt. Klockan var 16.45 och jag har äntligen fått sova ut och inte ligga och rulla omkring och kasta min än hit, än dit. Jag tror det var det öppna fönstret som gjorde det. Tack.

Nånstans i dimman innan öronpropparna åkte ur tyckte jag mig höra nånting om lasagne. Jag tycker om lasagne.

Av Madeleine - 13 juli 2009 20:54

Jag peppar på jobb med Michael Jackson. Det var vad mitt paket innehöll från cdon; Michael Jackson - The Collection samt Sakta vi gå genom stan - Det bästa med Monica Zetterlund. När lönen kommer om två veckor ska jag uppgradera mig på ipod-fronten, en ipod classic blire. Fett med lagringsutrymme :D

Av Madeleine - 13 juli 2009 18:45

Joel ocg Judit har namnsdag.


1857: Frimärket gul tre skilling banco, som senare kom att bli världens dyraste och mest berömda frimärke, poststämplas i Kopparberg, Västmanland.

1923: Hollywoodskylten invigs i Hollywood, Los Angeles (som "Hollywoodland "; 1949 tar man bort de fyra sista bokstäverna).

1985: Välgörenhetskonserten Live Aid sänds över världen.


Födda:

Julius Caesar, Harrison Ford.


Avlidna:

Frida Kahlo. 

Av Madeleine - 13 juli 2009 07:16

Dom var där när jag åkte till jobbet och dom var där när jag cyklad hem. Jäkla glin..


Jaja, jobbar natt denna vecka som sagt, det är skönt att vi bara är två, och att vi går bra ihop. Natten har kantats av sockerkaka och tabbar (alla gjorda av mig -.-') Mobbning och kvinnomisshandel, det är farligt på mitt jobb. Fast glöm det där med misshandeln, det var bara min läpp och en dörr inblandad - en dörr som vanligtvis bara brukar vara att skjuta upp, utan att trycka ner handtaget. Jani ångrar djupt att han inte hade mobilen framme och kunde föreviga min klumpighet. Snällt.


Om några timmar dimper mitt paket från cdon.com ner i brevlådan, det blir fint.


Nu ska jag ta mina öronproppar och sova.

Av Madeleine - 12 juli 2009 18:40

Kiribati samt São Tomé och Príncipe firar nationaldag. Herman och Hermine har namnsdag.


1806: Liechtenstein blir självständigt.

1910: Charles Stewart Rolls, en av grundarna av Rolls-Royce, dödas då hans plan havererar nära Bournemouth i England. Han blir därmed den förste brittiske pilot som omkommer i en flygolycka.


Födda:

Leif "Loket" Olsson, Ulf Stark, Nina Gunke, Gareth Gates, Erik Per Sullivan.


Avlidna:

Nej.

Ovido - Quiz & Flashcards